Melegburkolatok bemutatása

Fa melegburkolatok

 

Kezdjük mindjárt a legfontosabb kérdéssel, mik azok a melegburkolatok?

 

Sokan a vásárlóink közül sincsenek egészen pontosan tisztában azzal, hogy az építőiparban, mit takar az a gyűjtőfogalom, hogy melegburkolatok.

A legtöbbször a “szakember” azt a választ adják a kérdezőknek, hogy amik nem a hidegburkolatok. Ez azonban egy roppan szakszerűtlen válasz.

A melegburkolatok tulajdonképpen azoknak a burkolóanyagoknak az összefoglaló neve, melyek tapintásakor, használatakor meleg érzetet kölcsönöznek a tulajdonosának. Ilyen burkolatok a teljesség igénye nélkül:

  • fa parketta
  • hajópadló
  • laminált padló
  • lambéria

Cégünk fő profilja a fa melegburkolatok szakszerű beépítése, fektetése, javítása.

Az alábbi képgalériából Önök is kiválaszthatják azt a típust a melegburkolatok közül mely a legjobban megfelel az Önök igényeinek, elképzeléseinek.

A fa melegburkolatok képeire kattintva egy bővebb tájékoztatást kapnak az egyes elemekről. Természetesen elérhetőségeink bármelyikén is állunk rendelkezésükre kérdés esetén!

Ha sikerült a választás, akkor nincs más dolguk mint felvenni velünk a kapcsolatot és mi kereskedelmi kapcsolataink révén az Önöknek legjobb ár-érték arányú burkolatot fogjuk megkeresni és beszerezni.

Elérhetőségeinket itt találják!

 

Laminált parketta

Ha Önnek elsősorban az ár a döntő szempont és gyorsan szeretne valamilyen melegburkolatot otthonába akkor Önnek ezt a típus ajánljuk. Olvassa el fenti tájékoztatónkat az laminált parketta feliratra kattintva!

Laminált

Szalagparketta

Ha Önnek fontos, hogy természetes fa burkolat kerüljön az otthonába burkolatként, de mégsem szeretne nagyobb összeget fordítani a hagyományos csaphornyos burkolatra akkor a legjobb választás ez a melegburkolat típus! Olvassa el fenti tájékoztatónkat a szalagparketta feliratra kattintva!

Szalag parketta

Hajópadló

Szereti a klasszikus, a régi parasztházak és villák klasszikus jellegét? Akkor Önnek egy hajópadló burkolatra van szüksége. Időtálló burkolat, klasszikus időtálló megjelenéssel. Olvassa el fenti tájékoztatónkat az hajópadló feliratra kattintva!

Hajópadló

Ipari parketta

Nagy forgalmú üzletbe, közösségi térbe keres fa burkolatot?

Akkor Önnek az egyik legjobb választás az ipari parketta lehet. Olvassa el fenti tájékoztatónkat az ipari parketta feliratra kattintva!

Ipari parketta

 

Csaphornyos parketta

A klasszikus. Soha nem megy ki a divatból. Több generációt kiszolgál. A színezhető, formálható. Az elkészíthető burkolatok rajzolata, mintái szinte végtelen számúak, csak a kreativitás szab határt.

A kezdeti költségek kicsit magasabbak, de a kész burkolat látványa kárpótolja a tulajdonost egy éltre!

Olvassa el fenti tájékoztatónkat az csaphornyos parketta feliratra kattintva!

Csaphornyos parketta